Rohingya Medya Eğitim Programı

Perşembe, Mart 11, 2021

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB), çeşitli ülkelerde ikamet eden Rohingya toplumu için Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) iş birliği ile Rohingya Medya Eğitim Programı düzenlemektedir. Program kapsamında Rohingya diasporasına ait temsilciler; dijital ve sosyal medya konularında Ankara ve İstanbul’da eğitim alırken bir yanda da Türk kamu kurum ve kuruluşlarını da ziyaret etme imkânı bulacaklardır.

21 Nisan – 5 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul’da gerçekleştirilecek “Rohingya Medya Eğitim Programı” kapsamında medya alanında tecrübeli uzmanlarca İngilizce dilinde 15 gün sürecek bir eğitim programı uygulanacaktır. Programa katılım ile ilgili bir ülke sınırlaması yoktur.

Program Tarihi: 21 Nisan - 5 Mayıs 2019

Başvuru Şartları

* İleri düzeyde İngilizce bilmek,

* 45 yaşından genç olmak,

* Kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve medya sektöründe tecrübe sahibi olmak.

BAŞVURU:

Başvurular, 7 Mart 2019 tarihine kadar “Başvuru Formu” indirilerek tüm alanlar doldurulduktan sonra formun asyapasifik@ytb.gov.tr e-posta adresine gönderilmesi ile yapılacaktır.

Programa katılması uygun görülen kişilere e-posta yolu ile bilgi verilecektir. Program hakkında detaylı bilgi ve sorularınız için bize asyapasifik@ytb.gov.tr e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Başvuru formu için tıklayınız.


İlgili Haberler

duyurular
Duyurular

4/B Sözleşmeli Personel (Mütercim-Tercüman) Alımı Sözlü Sınav Tarihi Açıklandı

Perşembe, 16 Mayıs 2024

hafiza
Hafıza

Yuva filmiyle Uluslararası Öğrenciler Kısa Film Festivali’nde birinci olan Aizada Alymbek Kyzy ile sinema yolculuğunu ve Yuva

Perşembe, 16 Mayıs 2024

duyurular
Duyurular

4/B Sözleşmeli Personel Alımı Nihai Sonuçları Açıklandı

Salı, 14 Mayıs 2024